Skiline IV

Hafjell Maskin AS er totalentreprenør på utbygging av all infrastruktur for 41 nye tomter i felt 7 på Mosetertoppen. Det består av hovedveier, stikkveier, vann og avløp, strøm- og fiber-utbygging. Planlagt ferdigstillelse er ila. 2018, med oppussing og vegetering vår/sommer 2019.

Hafjell Maskin har også kontrakter på grunn- og betongarbeider på alle tomtene i dette feltet. Det er Leve Hytter AS som står for oppføringen av hyttene på dette feltet.

Mosetertoppen er et av Norges mest attraktive hytteområder med perfekt beliggenhet for langrenn, alpint og terrengsykkel. Området ligger på ca.800 moh. Med lysløypa som leder ut i birkebeinerterrenget som nærmeste nabo. Mosetertoppen har som mål å være best på langrenn. Og har investert betydelige beløp for å tilrettelegge dette bla. gjennom bygging av 7,5 km LED lysløype, der ca. 3 km av dette er asfaltert rulleskiløype.

I tillegg er det også ski inn/ut til Hafjell med over 44 km alpinløyper. Her har du alle muligheter i et av Norges aller største og beste alpinanlegg. Her er tilbudet rikt for hele familien:
De minste kan boltre seg fritt i en helt ny front-yard på Mosetertoppen, Ungdommene kan boltre seg på store hopp og andre utfordringer i parken, eller det kan velges nedfarts-løyper for et hvert nivå, fra grønne til svarte løyper med olympisk sus.

Hafjell kan også skilte med Norges lengste sammenhengende nedfart på hele 6 km. 

I Hafjell finner du også Hafjell Bike Park. Den er ledende i Norge på heis-basert sykling med 17 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad, fordelt på til sammen 28 km.

I tillegg til downhill-sykling har området også fantastiske muligheter for alle andre typer sykling, med mange turstier.

Har du et prosjekt i tankene? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat:

  • Vi svarer vanligvis i løpet av en virkedag